Tips & Tricks

Amazon Quiz Answers

Amazon Quiz Solutions | 24-Aug-2019 |

Q1 – The ‘Angkor Vat’ Temple Is The Largest Non secular Monument Ever Constructed. The place Is It Located?

Ans – Cambodia

Q2 – Seoul Is The Capital Metropolis Of North Korea. True Or False?

Ans – False

Q3 – Which Is The Capital Metropolis Of The South Indian State Of Telangana?

Ans – Hyderabad

This fall – The Digital Cost System Identified As UPI, Is Now Generally Accepted Throughout Retailers And Companies. What Does UPI Stand For?

Ans – Unified Funds Interface

Q5 – Which British Prime Minister Was Awarded The Nobel Prize For Literature?

Ans – Winston Churchill


Amazon Quiz Solutions | 23-Aug-2019 | Win Canon Eos DSLR digicam

1) India’s lightest bulletproof jacket was launched on the Police Expo 2019. It may face up to bullets fired from an AK-47 rifle. What’s the jacket referred to as?

Ans – Bhabha Kavach

2) The Ministry of New and Renewable Vitality launched a scheme to encourage farmers to make use of and generate solar energy this yr. What’s it referred to as?

Ans – PM-KUSUM

3) What’s the hybrid offspring of a male zebra and a feminine horse referred to as?

Ans – Zorse

4) Who’s the primary Indian-origin particular person to be take cost because the Residence Secretary for the brand new UK authorities underneath Boris Johnson?

Ans – Priti Patel

5) India celebrates the Nationwide Broadcasting Day yearly to commemorate the first-ever radio broadcast within the nation, which went dwell in 1927. Which day is it celebrated on?

Ans – 23rd July


Amazon Quiz Contest Solutions [22nd Aug, 8 AM To 12 PM]: Reply And Stand a Likelihood To Win Rs 20000 Pay Steadiness

1. Rand
2. Desk Tennis
3. Vidisha Baliyan
4. Nationwide battle memorial
5. Yuval Noah Harari

Good Luck


Amazon Quiz Contest Solutions [21st Aug]: Reply And Stand a Likelihood To Win Honor 10 Lite

1. South pole
2. Switzerland
3. False
4. Bhupen Hazarika
5. Sonali

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please Close Adblock Extension